Пет изненадващи факта, които можеш да научиш за блиндираните врати

Здравейте, скъпи, читатели! Днес съм тук, за да Ви разкрия пет изненадващи факта за блиндираните врати, които смятам, че ще Ви бъдат интересни и със сигурност ще Ви бъдат от полза за в бъдеще.

Интересни факти за блиндираните врати:

  1. Ако е дошъл моментът за покупка на нова входна врата, може би ще искате да знаете, че вратите всъщност са направени от MDF плоскости, тъй като този продукт е здрав и устойчив.
  2. Вторият факт е свързан с покритието на входните врати. Когато тръгнете на покупка е важно да сте добре информирани. Да знаете какво ще получите срещу сумата пари, която ще дадете. За да не останете разочаровани, търсите врати с ламинатно или лакирано покритие.
  3. Факт номер три е удобната прахобоядисана регулируема каса, с която разполагат входните врати. Тъй като всичко, което е свързано с вашия комфорт, е важно за нас, затова ви предлагаме блиндирани врати с каси обхващащи зид до тридесет и четири сантиметра и первази за от двете страни. При по-дебели зидове, разполагаме и с каси, обличащи зида до петдесет сантиметра.
  4. Друг интересен факт е, че висококачествените входни врати са с пълнеж от минерална вата за шумо- и топлоизолация, метален лист 1.2мм и допълнително метално оребрение.
  5. И на пето място, това, което може да ви изненада е, че блиндираните врати притежават три, шест или цели осем пасивни шипа от едната страна на крилото. Тъй като тези врати са с посока на отваряне само навътре. Ако решите вашият модел да се отваря навън, трябва вратата да бъде монтирана на обратно. В този случай пантите остават от външната страна. Точно и затова са поставени пасивните шипове, те са против разбиване. Така крилото не може да бъде извадено от касата, дори и при изрязване на пантите. По този начин ще се чувствате в безопасност, а това е важно за нас.

Надявам се, че тези интересни факти ще са Ви от полза в избора на блиндирана входна врата.