Детска стая

Избор на врата за детска стая

Изборът на интериорни врати за стаята на детето, никак не е лесен. Огромно разнообразие от възможности, включващи различни производители на врати и техните многообразни модели. Пазарът ще Ви даде множество перспективи, които може да Ви объркат или пък да Ви помогнат.

Прочетете повече
Интериорни врати според зодията част 2

Подходяща интериорна врата за всяка зодия – Част 2

  1. Везни

Те са хора, които ценят хармонията, но рядко се научават да поддържат единен стил. Както всички знаем, трудно достигат до някакво крайно решение. Приятните цветове – топъл вкус: класическо кафе с млечни, розови, кремави нюанси, както и пастелно зелено. Мебелите не са най-важните, но е желателно все пак да има симетрия.
Прочетете повече

Интериорни врати според зодията

Подходяща интериорна врата за всяка зодия – Част 1

  1. Овен

Овенът е един от най-силните и енергични зодии. Дори може би единствен, който ще се чувства комфортно в интериор с червени или черни стени, ярки цветове и шокиращи дизайнерски решения. Студените или светлите цветове не са по вкуса на тази зодия. Всички златни, кехлибарени, жълти, оранжеви, червени цветове перфектно ще паснат на предпочитанията на Овенът.
Прочетете повече

входна-врата-със-стълби

Топлина, тишина и сигурност в дома с входни врати

Все по-близо са зимните студени дни и нощи. Това би била и причината да решим, че е време да заменим старата си входна врата, благодарение на която миналата зима сме студували, плащали високи сметки за ток и дори чували как вие вятъра навън. Едва когато изпитаме този дискомфорт осъзнаваме, че не сме направили правилния избор за входна врата. Може би идеално пасва на дизайна или с цвета, но дали и изолацията ѝ е достатъчно добра.

Прочетете повече

love 2798411 1280

Удачно ли е да сложа втора входна врата

Монтирането на втора входна врата е все по-често срещано желание напоследък. Причините, поради които се спират на този вариант хората са по-голяма изолация. Това от своя страна води до повече топлина в апартамента. По-голяма сигурност – фактът, че има две врати психологически внушава повече защита от външни лица. Друга причина е, че хората не искат да им се кърти и да им се отваря допълнително работа. Затова смятат, че като монтират втора входна ще мине най-безболезнено.

Прочетете повече

Интересни факти за вратите

Какво можеш да научиш за интериорните врати

Във всеки дом вратите са съвършен аксесоар. Те са едно нежно и практично допълнение към уюта. Това е нашето убежище, в което се чувстваме сигурни и защитени, следователно трябва да ни е приятно и интериорът да гали окото. Много често собствениците не вземат под внимание важната роля на интериорните врати. Голяма грешка – нужно е внимателно да подходите при избора на Вашите вътрешни врати. Материалите, вида на вратата, отварянето и шумоизолацията са едни от малкото неща, за които е важно да внимавате. Ще ви представим няколко полезни насоки за Вашия избор за интериорни врати за Вашето жилище.

Прочетете повече

interiorni vrati za vashiq dom

Съвети при монтаж на интериорни врати

Последната част от ремонта е поставянето на вратите. Като начало трябва да знаете точните размери, а за целта трябва да Ви е поставена подова настилка и стените Ви да са измазани и боядисани. Иначе поемате риск да има разминаване в размерите, както и на вратите, да задирят Вашия под или също така да има луфт между пода и крилото. А ако боядисвате след поставянето на интериорната врата ще трябва да я облепяте и да внимавате да не я изцапате.

Прочетете повече

Звукоизолация при входни врати

Звукоизолация на входна врата – съвети при избора

Входните метални врати с добра шумо и топлоизолация предпазват стаята от силните външни звуци. Самата метална конструкция се отличава с висока звукопропускливост, поради което производителите използват различни технически решения, за да компенсират този недостатък.

Прочетете повече

Блиндирани врати - сигурност за Вашия дом

По какво се различават входните блиндирани от интериорните врати?

Когато почнем да правим основен ремонт на жилището си то смяната на врати също става една от темите за разглеждане. Дали ще са интериорни или входни е добре да се направи пълно проучване за качеството им, произхода и плюсовете на определените врати. Повечето хора търсят вратите им да са еднакви и да съвпадат като цвят и дизайн и за входа и за вътрешните им помещения. Това е възможно, но нека разгледаме повече каква точно е разликата между тях. Първото и най-важно е, че те се различават по строеж и функционалност.

Прочетете повече

exterior

Пет изненадващи факта, които можеш да научиш за блиндираните врати

Здравейте, скъпи, читатели! Днес съм тук, за да Ви разкрия пет изненадващи факта за блиндираните врати, които смятам, че ще Ви бъдат интересни и със сигурност ще Ви бъдат от полза за в бъдеще.

Прочетете повече


Post navigation