Подходяща интериорна врата за всяка зодия – Част 1

  1. Овен

Овенът е един от най-силните и енергични зодии. Дори може би единствен, който ще се чувства комфортно в интериор с червени или черни стени, ярки цветове и шокиращи дизайнерски решения. Студените или светлите цветове не са по вкуса на тази зодия. Всички златни, кехлибарени, жълти, оранжеви, червени цветове перфектно ще паснат на предпочитанията на Овенът.

*Подходяща врата: Интериорна врата по индивидуален дизайн или Алуминиева с огледало от едната страна.

  1. Телец

Телецът е привърженик на класицизма и романтизма. Най-добрият цвят – кремаво, кафяво, розово и пастелно. Телецът жадува за лукс и богатство, които поразително се отразяват в дизайна, мебелите, декорацията и аксесоарите. Изкушават се да превърнат стаите си в изложба със скъп, изработен по поръчка текстил, резбовани мебели, врати по техен дизайн, модерни домакински уреди. Не прекалявайте с вази, картини, статуи и кристални фигурки.

*Подходяща врата: Стъклена врата по индивидуален дизайн или принт.

  1. Близнаци

Те са феновете на постоянните промени в интериора, любителите на купоните и гостите. Близнаците се нуждаят от уютна среда, пространство и практичност. Леки и подвижни мебели, столове и маси – трансформатори, дивани, шкафове на колела и много възглавнички. Всичко това ще Ви предразположи да посрещате гости често. Новите интериорни врати определено биха ги зарадвали. Въпреки това почистването не им е любимо занимание, още повече бърсането на прах. Затова подходящата врата за тях е в цвят перла. Също така е добро решение фрезовката на вратата да няма много места, по които да се натрупва прах.

*Подходяща врата: Серия GamaМодел 201 или 206 в цвят Перла.

  1. Рак

За тази зодия къщата е крепост, сигурно убежище. Особено защото семейството е изключително важно за него. Те отделят голямо внимание на интериора. Обзавеждането е изцяло на базата на личният им комфорт. Подходящите цветове са благородни и неутрални: бяло, перлено, жълто, кафяво, светло – синьо. Ако изберете тъмни врати и мебели, контрастирайте с ярки, бели или полупрозрачни завеси, покривки.

*Подходяща врата: Серия Gradde – Модел Schwerin в цвят Сибирска Лиственица или Ясен Вралинга.

  1. Лъв

Те се нуждаят от луксозна атмосфера и идеални мебели. От скъпо дърво, облицовки – естествени материали: кожа, благороден метал. В дома им има изключителни вази, модни картини – всичко трябва да е оригинално и по възможност да е най-доброто. Повечето Лъвове ценят качеството, марката и цената. В този смисъл, удачно ще бъде, лъвът да се спре на качествени интериорни врати. В интериора на тази зодия са подходящи: тъмно сиво, червено, черно, лилаво, ярко син цвят и малко перлено за контраст. Ако бюджетът не позволява да се купуват луксозни мебели, перфектното решение – тъмни врати с красива остъклена част, най- добре по техен дизайн, светли стени и електрическа камина.

*Подходяща врата: Серия GraddeМодел Axel Glas в цвят Сибирска Лиственица или Орех Рибейра.

  1. Дева

Практичен знак, който създава хармоничен и в същото време функционален интериор, дори с минимален бюджет. Девата се чувства отлично, когато в интериора доминират прави линии и геометрични шарки и тъмни нюанси. Комбинацията от цветове за Девата е просто неизбежна необходимост. Идеалните им цветове са светло синьо, светло сиво, кафяво или черно. Идеален стил – семпло, но стилно. Надеждни, издръжливи, стабилни мебели и врати.

*Подходяща врата: Серия GамаМодел 210 в цвят Сив Кестен или Венге.

Алуминиева врата за баня с огледало от едната страна ще е добър избор.