Подходяща интериорна врата за всяка зодия – Част 2

  1. Везни

Те са хора, които ценят хармонията, но рядко се научават да поддържат единен стил. Както всички знаем, трудно достигат до някакво крайно решение. Приятните цветове – топъл вкус: класическо кафе с млечни, розови, кремави нюанси, както и пастелно зелено. Мебелите не са най-важните, но е желателно все пак да има симетрия.

*Подходяща врата: Серия Gradde – Всеки модел от тази серия е абсолютно симетричен. Подходящи цветове – Дъб Вераде и Шведски дъб.

  1. Скорпион

Любител на мистерии и пъзели. Опитайте се да не злоупотребявате с червени нюанси, особено с винени нюанси, ярко оранжеви и черни цветове – те са по-подходящи за аксесоари, отколкото да бъдат основните цветове в дома Ви. Същото важи и за плътни завеси в тъмни цветове, през които не преминава светлина. Оставете ги за спалнята. Нека холът е по-светъл, а не като пещера. Най-добрите мебели за Скорпион са онези, които са с прикрити възможности. Например вградени чекмеджета, гардероби с плъзгащи врати, различни паравани, маси с тайни секции.

*Подходяща врата: Серия GamaМодел 207 в цвят Перла или Сив Кестен. Друго предложение е плъзгаща врата.

  1. Стрелец

Хората, които са от тази зодия са щастливи от живота и най-малко обвързани с четири, макар и родни стени. В къщата си, Стрелецът трябва да бъде заобиколен от неща, свързани с пътешествията му. Стаите да са пълни със сувенири, почти винаги това е непрактично, но са екзотични предмети. С тяхна помощ могат да се похвалят и да напомнят за далечни дестинации. Поради страстта на колекционера, те задължително се нуждаят от шкафове и скринове, както и много рафтове. В противен случай апартаментът ще се превърне в безсмислен музей на различни дреболии. Изхождайки от това, те няма да имат претенции относно моделът на интериорната врата.

*Подходяща врата: Плътен модел, в светлата гама. Може да има и остъклена част, за да влиза достатъчно светлина, за да изпъкват ценните придобивки от пътуванията им.

  1. Козирог

Консервативните Козирози не трябва да се изкушават от модни идеи от списания или да слушат съвети от популярни дизайнери. Идеалните мебели и интериорни детайли са класически, консервативни. Предпочитани цветове: всички зелени, кафяви, сиви нюанси, стилна черно-бяла гама. Мебелите трябва да се свързват с грижа, надеждност и практичност. В хола можете да откриете подчертаващите и скъпи, антични мебели – кожени дивани, фотьойли, столове.

*Подходяща врата: Серия Gradde – Модел със стъкло на цялата врата /Класически/ в цвят Сибирска Лиственица, Дъб Вераде или Шведски дъб.

  1. Водолеят

Този знак е основен астрологичен експериментатор, който иска да избяга от баналността и е склонен към крайности. Честата смяна на интериорни врати в техният дом е напълно възможен. Идеална комбинация от цветове – променлива и рядко срещана в природата. Любимото нещо на Водолея – домът, натоварен от съвременни джаджи е като сбъдната мечта за тях. Говорим не само за кухненски уреди, телевизори и перални машини, врати. Също така и за най-новите технологии, като осветление и овлажняване на помещенията, за сладки, но често безполезни аксесоари.

*Подходяща врата: Серия GamaМодел 202 / 205 / 208 – модели, които са извън стандартите. Цветове – Перла, Бреза и Сив Кестен.

  1. Риби

Рибите са чувствени романтици, които се нуждаят от почивка. Атмосфера в дома на зодия Риби – мир, спокойствие и релакс. Интериорът трябва да бъде направен само от пастелни нюанси, за да подчертават уюта: бяло, кремаво, жълто, нежно синьо и зелено, с кънтри или източен стил. Опитайте се да не претоварвате стаята с мебелите и декорациите. Рибите се нуждаят от пространство и въздух. Мебелите са подбрани според лекотата и функционалността.

*Подходяща врата: Серия GamaМодел 204 или 208 – модели с голяма остъклена част, която ще пропуска светлина в дома и ще осигурят необходимото пространство на тази зодия. Добро решение също е стъклена врата.